top of page

om oss

move_270122_0416.jpg.webp

SKAL DU PUSSE OPP, SELGE BOLIG ELLER RETT OG SLETT TRENGER LITT INSPIRASJON?

VI KOMMER HJEM TIL DEG OG HJELPER MED DET DU MÅTTE ØNSKE INNEN INTERIØR OG STYLING. VI JOBBER BÅDE FOR PRIVATE OG OFFENTLIGE KUNDER MED KVALITET IGJENNOM HELE PROSESSEN. MED ET GODT ETABLERT INTERIØRDESIGN KONSEPT OG ET TEAM MED LANG OG SOLID ERFARING GLEDER VI OSS TIL Å HJELPE DEG.

VELKOMMEN TIL OSS!

Anniken Amdam

Daglig Leder & Interiørdesigner

918 18 100

anniken@moveboligstyling.no

Anniken sitter med booking og tar gladelig imot telefonen fra deg.

Med bakgrunn som Markedssjef for blant annet McDonald´s, SATS ELIXIA & Sony Ericsson har Anniken også vært Selvstendig Næringsdrivende innenfor interiør i over 10 år. Hun har en unik forbrukerinnsikt og jobbet over 22 år med forbruker-analyse og vet hva kjøper av din bolig vil ha. Hun er Gründer av selskapet, og jobber daglig operativt i kontakt med selger & megler, samt stylinger, prosjekter & interiør. 

move_270122_0246.jpg.webp
line Lundberg

Kreativ Leder styling & prosjekt/ Interiørarkitekt

473 14 769

line@moveboligstyling.no

Line har solid erfaring innenfor interiørdesign og boligstyling både fra andre og hos oss i MOVE boligstyling. 

Hun har en bachelor i interiørarkitektur og jobber både med boligstyling og prosjekter hos oss. Hun har åtte års erfaring i bransjen og jobber med alle typer boliger og stylinger. 

Hun er svært dyktig i interiør faget, en perfeksjonist og trygger deg i alle faser av dine behov, dine stiler og dine ønsker 

move_270122_0287.jpg.webp
Vilde Løhre Andersen

Interiørdesigner 

916 41 772

vilde@moveboligstyling.no

Vilde har en Bachlor i Interiør Design fra Griffith University i Australia i tillegg til 3 år på Høyskolen Kristiania innen interiørdesign, samt gjennomført Norges Kreative Høgskole. Hun har alltid vært kreativ og brenner for interiørfaget. Denne sterke fagkunnskapen har igjennom årene blitt omsatt til å levere perfeksjon innen styling og interiør. Vilde har lang praksis erfaring fra boligstyling, og også fra interiør butikker. Spør Vilde om alt hva som lønner seg før du skal selge boligen din, og du er trygg på å få et solid svar.

 

IMG_5872.PNG
CAMILLE SONBERG

Interiørdesigner 

922 57 352

camille@moveboligstyling.no

Camille har i tillegg til erfaring innenfor interiørdesign og boligstyling også en Bachelor i eiendomsmegling, jus og økonomi. Kombinasjonen gjør henne unik ved hennes innsikt i hva som kreves for å gjøre en bolig klar til et godt salg. Hennes hovedfokus er presentasjonen av boligen. Dette har hun også jobbet med som tidligere ansatt i eiendomsmegler bransjen. Hun har stor forståelse av hvor avgjørende boligstyling er for å heve boligens helhetsinntrykk for å få en bedre pris.

 

move_270122_0386.jpg.webp
SYNNØVE WILLE VÅGE

Interiørdesigner 

Synnøve var en av de første som startet med boligstyling i Norge. Hun har jobbet med interiør siden 1991.

Vi er stolt av at hun er en del av MOVE boligstyling sitt team. 

Synnøve er en av Norges ledende Interiørdesignere og er med på å videreutvikle MOVE boligstyling til å fortsette å levere de beste stylingene i Norge 

IMG_0356.jpg
bottom of page